Astăzi au avut loc alegerile pentru Biroul Politic ALDE Târgu Mureș, în prezența lui Renate Weber și a primarului municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea. În funcția de președinte a fost ales Claudiu Maior, cu unanimitate de voturi.

În discursul de mulțumire, Claudiu Maior a amintit că <<Îmi spunea mai devreme domnul primar că „nu-i prima dată când o iei de jos”. De-acum încolo începe lupta. Vom face mai mult decât am făcut prima dată. Cu o parte dintre voi odată băteam și UDMR-ul în județul Mureș. Împreună ne cunoaștem, o luăm de la capăt și vom arăta celor din Târgu Mureș că așa cum stiți, cu noi mergi la sigur!”

Vicepreședinții ALDE Târgu Mureș sunt, începând de astăzi, Vasile Filimon, Sorin Lazăr, Sorin Nicușan, Gheorghe Oancea, Doru Oprișcan, Andrei Pușcaș, Maria Răduț,

Membri în biroul de conducere al ALDE Târgu Mureș au fost aleși Vasile Cerghizan, Cristian Cherteș, Mihai Jozsa, Ovidiu Maier, Liviu Matei, Constantin Nicușan, Pavel Dumitru, Călin Pop, Zaharie Pop, Ani Teglaș, Horea Nemeș, Cristian Valer Cherteș.

Articolul precedentFemeie de 23 de ani din Saschiz, arestată după o condamnare pentru furt
Articolul următorTÂRGU MUREȘ: Întâlnire între liceeni și tineri aflați în penitenciar