Președintele Partidului Oamenilor Liberi (POL), Dan Mașca a reacționat la afirmațiile lui Kelemen Hunor, președintele UDMR, potrivit căruia viceprimarul Makkai Grigore nu mai este de multă vreme viceprimarul UDMR al municipiului Târgu Mureş, ci este „viceprimarul lui Dorin Florea”.

„Omul acesta are glume în program constant și minte cum respiră. Alesii locali ai UDMR și PSD l-au votat pe Makkai viceprimar și tot ei pot să îl schimbe, deoarece aleșii locali votează viceprimarii. Nu văd nicio problemă ca o altă majoritate UDMR-PSD, mă gîndesc că sunt și colegi din POL, care ar vota schimbarea din funcție a unuia dintre cei mai nesimțiți oameni în vârstă, văzuți într-o funcție publică în zona noastră, adică viceprimarul UDMR”, spune Dan Mașca.

Președintele POL mai afirmă că „ar fi chiar o economie imensă, cam de 200.000 lei pe an, poate chiar mai mult, dacă ne-am lipsi de inutilul viceprimar al UDMR. Dacă la nivel de președinte al UDMR ului, finantat cu 29 milioane lei pe an din bugetul de stat, ajungi să dezinformezi în halul acest, atunci ce pretenții să ai de la cei din UDMR Mureș și Tîrgu-Mureș?!?”, afirmă, în finalul intervenției sale, Dan Mașca.

Articolul precedentKelemen Hunor îl consideră pe Makkai Gergely „viceprimarul lui Dorin Florea”
Articolul următorFOTO: O mașină a luat foc pe strada Călărașilor