Vineri după amiaza, în jurul orei 16.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.14 Ghindari au fost sesizați prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în localitatea Dumitreni, din comuna Balăușeri, o persoană a fost surprinsă de surparea pământului, într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, forțe din cadrul ISU Mureș, un echipaj medical, precum și un elicopter SMURD, care au constat că cele sesizate se confirmă, procedându-se de îndată la scoaterea persoanei de sub pământul surpat.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Fântanele, iar din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că acesta efectua săpături în curtea unui imobil, din localitatea Dumitreni, aparținând unei persoane fizice, în vederea racordării la rețeaua de canalizare.

În timpul activităților desfășurate, bărbatul ar fi intrat în șanțul respectiv, moment în care ar fi fost surprins de pământul care s-a surpat.

Echipajele prezente la fața locului au extras bărbatul din șanț, însă din nefericire, personalul medical a declarat decesul acestuia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Articolul precedent20 de familii din Mureș, cu pacienți diagnosticați cu hemofilie de tip A și B
Articolul următorMandate de executare a pedepsei închisorii, la Târgu Mureș, Sighișoara și Târnăveni