Un grav accident rutier a avut loc, în această după-amiază, în localitatea Venchi din judeţul Mureş. 

Este vorba despre o coliziune între un autotren şi o autoutilitară. În urma impactului o victimă de cod roşu a rămas încarcerata în autoutilitara (aceasta a fost extrasă de către pompierii militari) şi două victime de cod galben, toate de sex masculin. 

Toate trei victime au vârste cuprinse între 40-50 de ani, celor două victime de cod galben li se acordă ajutor la fața locului, iar victima de cod roșu va fi preluată și transportată cu elicopterul la UPU SMURD Târgu Mures„, a transmis ISU Mureş.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 13, la ieșirea din Sighișoara către Târgu Mureș, județul Mureș, a avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară, în urma căreia cei doi conducători auto și un pasager din autoutilitară au fost răniți.

Circulația este întreruptă pentru aproximativ 30 de minute, în vederea acordării de îngrijiri medicale victimelor și efectuării cercetărilor la fața locului„, a transmis Centrul Info Trafic.

Imagine

 

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentBilanț coronavirus 12 martie: 5.010 cazuri noi și 108 decese
Articolul următorValeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS: ”La AstraZeneca sunt de 4-5 ori mai multe reacții adverse comparativ cu celelate tipuri de vaccin”