În urma furtunii care s-a abătut luni asupra județului Mureș, pompierii militari au intervenit în mai multe localități pentru remedierea problemelor.

 

Intervențiile executate de către pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș:
1. Copac căzut pe firele electrice în Municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu și în curte la UMF, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.
2. Copac căzut pe firele electrice în Municipiul Târgu Mureș, pe strada Banat, au intervenit pompierii militari din cadrul  Detașamentului Târgu Mureș.
3. Copac căzut pe șosea în localitatea Șardu Nirajului, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș  -Garda de Intervenție  Miercurea Nirajului. 
4. Degajare copac de pe firele de telefonie în Municipiul Târgu Mureș, strada Constantin Romanu Vivu,au  intervenit  pompierii militari din cadrul Detașamentului  Târgu Mureș. 
5. Copac căzut pe un autovehicul, în Municipiul Târgu Mureș, strada Victor Babeș, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. 
6. Acoperiș desprins de pe un bloc, în Municipiul Târgu Mureș, strada Aleea Săvinești, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului  Târgu Mureș. 
7. Pericol de cădere elemente desprinse de pe acoperiș în Municipiul Târgu Mureș, cladirea unei instituții publice, au intervenit  pompierii militari din cadrul Detașamentului  Târgu Mureș. 
8. Brad căzut pe firele electrice cu pericol de cădere pe acoperișul unei locuințe, în municipiul Târgu Mureș, strada Aiudului,  au intervenit  pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. 

9. Degajare copac căzut pe firele electrice de la iluminatul stradal,  în municipiul Târgu Mureș, strada Aleea Carpați. 

 

Detașamentul Reghin
1. Acoperiș cazut de pe locuință în n Municipiul Reghin, pe strada Pandurilor au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Reghin.
2. Copac căzut pe carosabil in Municipiul Reghin, pe strada Făgărașului, au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Reghin.
3. Antenă de pe casa  în pericol de cădere în Municipiul Reghin, pe strada Libertății, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. 

Detașamentul Târnăveni 
1. Copac căzut pe firele electrice între localitățile Abuș si Deaj, au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Târnăveni, au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Târnăveni. 
2. Tencuială căzută de pe bloc în localitatea Târnăveni, strada George Enescu, au intervenit pompierii militari din cadrul Detasamentului Târnăveni.
3. Copac căzut pe firele electrice în localitatea Luduș strada Libertății, au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Ludus. 

Secția Sărmașu 
1. Copac căzut pe carosabil în localitatea Sărmașu, au intervenit pompierii militari de la Secția de pompieri Sărmașu. 

Detașamentul Sighișoara 
1. Copac căzut pe firele electrice în  localitatea Nadeș, au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș. 

 

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentVIDEO Vântul puternic afectează circulația în mai multe zone din centrul țării!
Articolul următorPrimul caz de hepatită acută la copii, de origine necunoscută, confirmat în România – Boala, răspândită în 12 țări