Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 11 iulie 2022. 

BERBEC 

Mare atenție la oamenii care te pot influența negativ astăzi. Tratează-i cu indiferență și nu te abate din drumul tău.

TAUR 

Nu încerca să îți ascunzi părerile. Unele dintre opiniile tale pot fi nepopulare astăzi, dar ai putea fi surprins de cât de mult sprijin primești. 

GEMENI 

Nu are rost să dai vina pe alții pentru ceea ce se întâmplă în viața ta. Începe să faci câteva schimbări, oricât de nesemnificative ar părea la început. Vei fi uimit de rezultate.

RAC 

O relație care începe în următoarea perioadă s-ar putea dezvolta în ceva mult mai profund decât te aștepți. 

LEU 

Te-ai împins la limită în ultimele săptămâni și ai reușit multe, dar acum trebuie să te relaxezi puțin și să dai timp minții și corpului tău să se recupereze. 

FECIOARA 

Acum este momentul să mergi mai departe cu ambițiile tale creative. Toate sunt în sfârșit la locul lor și tot ce ai nevoie pentru a reuși este încredere totală în tine.

BALANȚĂ 

Ar putea fi o mișcare înțeleaptă să îți ții sentimentele secrete astăzi, mai ales dacă ești genul de persoană care are aprecieri și antipatii puternice. 

SCORPION 

Nu vei fi prea răbdător astăzi cu oamenii care se mișcă mai încet decât tine. Nu are rost să te enervezi deoarece asta nu va schimba cu nimic situația.

SĂGETĂTOR 

Provocările de acasă și de la locul de muncă te obligă să te ocupi de unele probleme mai serioase. Nu-ți pierde timpul cu chestiuni banale.

CAPRICORN 

Dacă ești ambițios, vei găsi modalități de a te descurca în orice situație, dar asigură-te că succesul tău nu depinde de eșecul altcuiva. Ai grijă ca toată lumea să fie câștigătoare.

VĂRSĂTOR 

O problemă personală trebuie rezolvată imediat pentru că, dacă mai amâni, s-ar putea să nu mai poți influența rezultatul. Știi ce trebuie făcut, așa că fă-o.

PEȘTI 

Dacă ceva ți se pare nedrept astăzi, atunci fă ceva în privința asta. Cineva trebuie să intervină și să îndrepte lucrurile.

Articolul precedentCe se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci mămăligă
Articolul următorRiscul reinfectării cu coronavirus creşte odată cu răspândirea variantei BA.5