Liderii PNL Mureș, Cristian Chirteș și Ervin Molnar se declară încântați de vizita la Târgu Mureș a Președintelui Klaus Iohannis, care a avut loc sâmbătă, 5 octombrie.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, spune că „am fost onorați de vizita la Târgu Mureș a actualului și viitorului Președinte al României. Domnul Klaus Iohannis a vizitat două unități de elită ale medicinei românești, conduse de colegii noștri liberali, profesorii universitari doctori Horațiu Suciu și Theodora Benedek. Institutul de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant și Unitatea de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Critici (USTACC), din cadrul Clinicii de Cardiologie sunt dovezile vii ale performanței medicale și managementului sanitar, apreciate la superlativ de Președintele României”.

La rândul său, consilierul județean Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș a transmis că „împreună cu echipa mea de la PNL Târgu Mureș, cu mai mulți colegi și primari liberali din județ, l-am întâmpinat pe actualul și viitorul Președinte al României, domnul Klaus Iohannis. Excelența Sa a vizitat Institutul de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant, singurul centru de Excelență decorat cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, condus de „doctorul de inimi” ac. prof. dr Horațiu Suciu, președintele comisiei de sănătate din cadrul PNL Târgu Mureș, și Unitatea de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Critici, condusă de prof.dr.Theodora Benedek, vicepreședinte PNL Tg Mureș, în semn de apreciere pentru performanțele medicale de care au dat dovadă”.

Articolul precedentDr. Theodora Benedek: „Vizita lui Klaus Iohannis este vizita domnului preşedinte este o recunoaştere a actului medical din Clinica de Cardiologie a SCJU Târgu Mureş”
Articolul următorPompierii de la ISU MUREȘ, cei mai buni țară, la descarcerare din autovehicule