Marți, la ora 11, circulația rutieră pe podul peste Târnava Mică se întrerupe și Strabag începe lucrările de demolare și de construcție a noului pod. Este funcțional podul pietonal, iar mașinile pot circula pe variantele alternative Adămuș și Cuștelnic-strada Bradului.

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan a declarat că „Pe durata lucrărilor, instituțiile de intervenție vor acționa conform unui plan bine stabilit. La Centrul “Victoria” se amenajează o bază pentru o mașină a pompierilor, iar intervențiile medicale vor fi realizate, în program de 24/24, de SMURD și Ambulanță. În caz de intervenție a elicopterului SMURD, a fost amenajată o pistă de aterizare în curtea Spitalului. Va fi o perioadă mai dificilă și vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și răbdare. Împreună, realizăm un proiect istoric la Târnăveni, de care se vor bucura generațiile din următorii 100 de ani. Conform graficului de lucrări, în luna noiembrie vom circula pe noul pod.”
Lucrări de reparații curente în carosabil încep și în municipiul Sighișoara.
S.C. Ecoserv Sig S.R.L. întreprindere publică aflată sub autoritatea tutelară a Municipiului Sighișoara, execută pe DN 13, str. Târnavei, str. Libertății și str. Ana Ipătescu lucrări de reparații în carosabil constând în frezarea părții carosabile și plombări cu mixtură asfaltică.
De asemenea, în această perioadă, se execută lucrări de refacere a marcajelor rutiere, pe raza municipiului Sighișoara.
Articolul precedentUPDATE: Bărbatul înecat la Reghin. Poziția oficială a Poliției
Articolul următorDe mâine, ÎNCEPE CALVARUL: Trafic restricționat pe Podul Mureș