Lupta pentru Primăria municipiului Târgu Mureș scoate din teacă săbiile politicienilor locali. După declarațiile lui Soós Zoltán, desemnat recent candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, liderii ALDE Mureș, Dorin Florea și Claudiu Maior transmit săgeți dure către UDMR.

Primarul în funcție al municipiului Târgu Mureș acuză „mediocritatea zgomotoasă și isterică apărută în politica zilelor noastre, tipic politrucului de azi. Această strategie de instigare la ură, la MÂNIE, nu este ceva nou pentru liderii UDMR, deoarece la fel au făcut de fiecare dată în perioadele premergătoare confruntării electorale. ​
Dacă m-ați cunoaște, ați înțelege că eu nu am câștigat primăria pentru a-mi asigura un loc de muncă și că întreaga mea activitate a fost mereu în slujba oamenilor. La început, față de cei suferinzi, bolnavi, ulterior pentru a le asigura o calitate a vieții bazată în primul rând pe încredere, siguranță și plăcerea de a conviețui într-un oraș vindecat de ură”, a transmis Dorin Florea (ALDE), primarul municipiului Târgu Mureș.

La rândul său, Claudiu Maior, consilier personal al primarului Dorin Florea și președinte ALDE Târgu Mureș a transmis că „la Adunarea delegațiilor UDMR Mureș, nimeni nu a putut să spună NIMIC concret despre – și numai – o singură realizare pozitivă legată de oraș. Singurul mesaj a fost de „blocare”, „război” și „mânie”! Suntem convinși că, prin candidatul desemnat Soos Zoltan, din nou, veți încerca cu disperare tot ce este posibil să tulburați buna înțelegere din oraș, din nou veți împrăștia „război” și „mânie”, dar așa cum cetățenii v-au sancționat în urmă cu patru ani, așa vă vor sancționa din nou. Știți de ce? Pentru că răutatea și minciuna nu trebuiesc nimănui. Târgu Mureș are nevoie de siguranță și stabilitate, pentru oraș și pentru oamenii care au cunoscut o viață normală, dar și pentru cei care și-o doresc!” consideră Claudiu Maior.

Pozițiile lui Florea și Maior au fost exprimate după mesajul candidatului UDMR la Primăria municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, care a declarat că „doresc o adevărată schimbare în regimul actual al orașului știu cât de importantă este susținerea din partea tuturor formațiunilor politice și civile. Avem nevoie de toți cei care au înțeles că trebuie să pună deoparte ambițiile politice egoiste pentru a putea avea o transformare radicală în Târgu-Mureș și pentru a-l putea înlocui pe Dorin Florea și vechiul său regim. Vă invit să fiți alături de mine în această încercare de a repune orașul nostru în centrul comunității, de a deschide un nou drum al eticii și încrederii.”

 

Articolul precedentAmbasadorul Austriei, în vizită la Palatul Administrației din Târgu Mureș
Articolul următorLucrări la adăpostul nopții, pe strada 8 martie din Târgu Mureș