Socialistul Ion Ceban și Andrei Nastase, candidatul Blocului ACUM, sunt la egalitate în turul decisiv al scrutinului pentru Primăria Chișinăului, potrivit proiecţiilor realizate pe baza unui sondaj de tip exit-poll efectuat de IMAS, informează Mediafax, care citează Cotidianul.md.

Cetățenii din 384 de localități din Republica Moldova și-au ales, duminică, primarii, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale generale, însă cea mai urmărită cursă a fost cea pentru Chișinău.

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, parte a Blocului ACUM, și Ion Ceban, candidatul Partidului Socialist, au obținut amândoi câte 37% din voturi, potrivit sondajului.

Cercetarea a fost efectuată pe un eșantion de 8.206 de persoane, la ieșirea de la urnele de vot.

Peste 240.000 de oameni sau 37,9% din cetățenii Chișinăului cu drept de vot s-au prezentat la scrutinul local de duminică. Prezența este peste cea înregistrată în primul tur, când au votat 36,05% din alegători.

Articolul precedentExtragere Loto 6/49, Noroc, Joker. Numerele extrase duminică, 3 noiembrie
Articolul următorCum a descoperit un tânăr, într-o noapte fără somn, procedura revoluționară care ar putea vindeca toate bolile genetice