SideMED, Liga Studenților din Târgu Mureș și Organizația Studențească de Medicină de Urgență, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, deschid AUTUMN CHALLENGE – provocarea caritabilă a anului 2019 pentru studenții la medicină din Târgu Mureș.

Prin campania creată pe Bursa de Fericire, studenții de la UMFST își propun să unească studenții la Medicină din Târgu Mureș în scopul comun al strângerii a 1000 de acțiuni (10.000 RON) în următoarele 20 de zile. Bani sunt donați pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România și pentru modernizarea secțiilor de oncologie pediatrică din țară.

“Acceptă provocarea în trei pași!

  1. Intră pe http://bit.do/accepta, donează și urmărește evoluția spre scopul propus.
  2. Provoacă-ți prietenii să facă la fel.
  3. Distribuie evenimentul!

Imaginea care poate spune pe Facebook și Instagram povestea implicării tale poate fi downloadată de aici: https://ibb.co/m8sgTQx.

Considerăm că impactul real pe care îl pot lăsa noile generații de medici din România începe înainte de parafă. Vrem să o dovedim, iar totul începe cu o acțiune”, spun organizatorii campaniei.

Articolul precedentLEGE: Maximum 20 de ore pe săptămână, pentru elevii din învățământul primar
Articolul următorIntervenție profesionistă a autorităților din Mureș, la al cincilea caz în care urșii au fost loviți de mașini