Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie ar încercă să se sinucidă în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Secuilor Martiri.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, care a identificat persoană în cauza că fiind o femeie de 82 de ani, din Târgu Mureș, ce a menționat că doar se plimba prin zonă și nu intenționăasă se sinucidă. După ce femeia a fost examinată de un echipaj medical prezent la față locului, aceasta a plecat. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Transporturi Mureș care a rămas în zonă și a efectuat verificări de-a lungul caii ferate pentru a preîntâmpina eventuale incidente.

În jurul orei 11.50, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată prin Apel 112 de către un mecanic de locomotivă, cu privire la faptul că o femeie se află pe calea ferată în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe stradă Lăcrămioarei din Târgu Mureș, astfel că a oprit trenul și a îndepărtat-o de pe șine.

La fața locului s-a deplasat echipajul din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mureș care au identificat femeia că fiind aceeași pentru care se mai apelase 112, în jurul orei 10.00.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a preluat-o pe femeia în cauză

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”
Articolul următorCONTROL JUDICIAR: Un tânăr de 19 ani a întreținut relații sexuale cu o minoră