Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Klosz Péter, a încetat din viaţă, la Târgu Mureş, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 49 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

„Klosz Péter este cel care a reuşit să aducă în România, la Târgu Mureş, competiţii internaţionale extrem de importante. La sfârşitul săptămânii trecute a organizat Gala Triatlonului Românesc, la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, iar aseară (duminică seara, n.r.) a fost la alergare, la Târgu Mureş. Mi s-a spus că a făcut infarct şi nu a mai putut fi resuscitat. Toată viaţa a făcut totul de unul singur şi nici de această dată nu a întrebat pe nimeni”, a declarat, luni, pentru Agerpres, jurnalistul Vlad Amariei, unul dintre colaboratorii apropiaţi al lui Klosz.

În calitate de președintele Federației Române de Triatlon, vreme de două mandate, Klosz Péter a organizat, în premieră pentru România, Campionatele Europene de Cross Triatlon şi Cross Duatlon, găzduite în 2017 de orașul natal, iar în 2019 a ridicat Tîrgu-Mureșul și județul Mureș la cel mai înalt nivel continental în acest domeniu: Campionatele Europene de Triatlon Multisport, desfășurate între 28 iunie – 7 iulie.

Articolul precedentÎn județul Mureș, PMP, USR și PLUS fac front comun pentru Klaus Iohannis
Articolul următorAȘA E LEGEA. Dosar penal pentru braconaj în cazul ursului de la Praid