Duminică 1 Decembrie 2019, începând cu ora 12.30 va avea loc, în Sala Mare a Palatului Culturii, concertul de folclor ”Uniți sub Tricolor” care reunește voci îndrăgite ale muzicii populare românești, precum: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Ciprian și Mihaela Istrate, Radu Ciodaș, Ioan Cristian Țăran, Ina Todoran, Ovidiu Furnea precum și soliștii și dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist Mureșul.

„Old School, New School” este platforma de dialog inițiată de Consiliului Județean Mureș în parteneriat cu Asociația Culturală Grai Ardelean, care dorește începerea unei conversații active în rândul târgumureșenilor de toate vârstele, interesați de viitorul școlii ca sursă de valori și catalizator al unor proiecte de valoare în procesul de dezvoltare continuă a României. Evenimentul va avea loc la Sala Mică a Palatului Culturii începând cu ora 15.00. Intrarea este liberă în limita capacității sălii. Este necesară o rezervare online a locului: https://www.facebook.com/events/2991001024278100/.

De la ora 17.30 vor avea loc programe educaționale interactive pentru copii desfășurate sub denumirea ”1 Decembrie pe înțelesul copiilor”. Acestea vor avea loc în foaierul Palatului Culturii și în Sala Mare de concerte fiind moderate de Iulia Maier și susținute de Biblioteca Județeană Mureș, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Ariel” și Muzeul Județean Mureș.

Articolul precedentTÂRGU MUREȘ: TENSIUNI în camera K’Arte
Articolul următorAPROAPE DE TÂRGU MUREȘ: Rafturi de cărți în stațiile de autobuz