Un autobuz care transporta aproximativ 30 de muncitori a suferit avarii la sistemul de răcire, provocând arsuri ale membrelor inferioare, la 13 dintre pasageri. La fața locului s-au deplasat 3 ambulanțe de urgență și resuscitare și două autospeciale pentru transport persoane și victime multiple.

Doi dintre pasagerii autobuzului au arsuri de gradul 2, iar unsprezece arsuri de gradul 1.
Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:30, în comuna Sânpaul, la aproximativ 20 de kilometri de Tîrgu Mureș.
Pasagerii autobuzului sunt muncitori, care erau transportați spre firma unde lucrează.
UPDATE: Dr. Vlad Necula, medicul-șef de gardă de la UPU SMURD Tîrgu Mureș a declarat, în exclusivitate pentru realitateademures.net, că în acest moment 12 dintre răniți sunt examinați la unitatea de primiri urgențe.
Starea tuturor pacienților este stabilă, fiindu-le afectată maximum 2 la sută din suparafața corpului. Începând cu ora 8:30, pacienții vor fi transferați la Clinica de Arși din Tîrgu Mureș.
UPDATE: Eva Man, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș a declarat pentru realitateademures.net că s-a declanșat o anchetă privind legalitatea transportului celor 30 de muncitori spre locul de muncă, o companie de subansambluri și seturi de dializă, aflată pe Platforma 1 de la Ungheni.
Articolul precedentDemisie din Consiliul Local Tîrgu Mureș
Articolul următorPNL solicită numirea prefectului de Mureș