Firma care se ocupă de salubrizarea municipiului Târgu Mureș a primit până acum 379 de amenzi în valoare totală de 758.000 de lei, pentru nerespectarea graficului de colectare a deşeurilor, potrivit unui anunț postat pe pagina sa de Facebook de primarul municipiului, Soós Zoltán. Edilul se arată foarte nemulțumit de activitatea furnizorului de servicii și spune că pe raza orașului sunt munți de gunoaie. 

 
 
 
„Deși, situația părea că s-ar fi îmbunătățit ușor în ultimele săptămâni, există din nou ”munți” de gunoaie. Colegii de la Poliția Locală au dat până acum 379 de amenzi, în valoare totală de 758.000 de lei. Nu ascund faptul că sunt, în continuare, nemulțumit de activitatea furnizorului de servicii și sunt supărat din cauza felului în care arată orașul nostru.
Am raportat deja, în mod repetat, acest lucru conducerii ADI Ecolect. Mai multe municipalități din zona 2 se confruntă cu probleme similare și, din păcate, depindem de ADI Ecolect în această situație, ei fiind responsabili”, a arătat edilul târgumureșean. 
 
 Soós Zoltán a făcut apel la populaţie să semnaleze Poliţiei Locale punctele unde există încă deşeuri neridicate.
„Colegii noștri fac tot posibilul să ajute furnizorul de servicii cu informații privind zonele cu probleme, dar în foarte multe cazuri sunt nevoiți să dea amenzi. Facem tot ce ne stă în putință pentru a curăța orașul!”, a mai precizat primarul municipiului Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentBobby Păunescu, interviu de excepție cu Mădălina Ghenea. Bat clopotele de nuntă – cel mai elegant cuplu din România. Cine va fi nașul celor doi
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET