Polițiștii mureşeni au acționat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității.
Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii din judeţul Mureş au acționat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 47 de evenimente, dintre care 40 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 18 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 2 persoane bănuite. De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite la nivel naţional.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 387 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 153.000 de lei.
În ultimele 24 de ore au fost reținute 40 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.
Reamintim tuturor cetățenilor că poliţiştii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Articolul precedentSpitalul Regional Tîrgu Mureș, un nou pas pe hârtie…
Articolul următorAMENZILE: 15 zile, în loc de 48 de ore