Ministerul Turismului include Aeroportul Internațional “Transilvania” Tîrgu Mureș pe lista celor 24 de locații din România, care vor fi dotate cu standuri de promovare turistică.

Standurile vor fi achiziționate în scopul utilizării lor în timpul PREȘ RO CONS UE, dar și ulterior acesteia, la alte acțiuni de promovare ale Ministerului Turismului în țară și în străinătate. 

Ministerul Turismului consideră că, astfel, pot fi puse în valoare obiective turistice cu semnificație național-identitară. 

Cei care vor tranzita aeroporturile din România cât și cei prezenți la reuniunile oficiale care au loc la Palatul Parlamentului și la Summitul de la Sibiu, ar putea fi atrași să viziteze localități și regiuni cu rol semnificativ pentru istoria, tradițiile și cultura națională, dar și să fie mesageri ai destinației turistice România.

“Exercitarea Președinției Consiliului UE în primul semestru al anului 2019 reprezintă pentru Ministerul Turismului o responsabilitate majoră şi o oportunitate deosebită de promovare pentru perioada următoare. Președinția este momentul în care trebuie să amintim că România, parte integrantă a conceptului european, aliniată standardelor şi valorilor comunităţii, îşi păstrează, de asemenea, particularitățile, unicitatea, iar tradiţiile, spiritul şi moştenirea culturală românească reprezintă manifestarea unităţii în diversitate”, consideră Ministerul Turismului.

Persoanele care vor interacționa cu standurile de promovare vor avea o idee de ansamblu despre obiectivele turistice din România, generând astfel interesul acestora de a vizita din nou România. 

Pe ecranul touchscreen va fi afișat site-ul www.romania.travel , precum si alte elemente, conform cerintelor din acest document.

Articolul precedentDin 2019, tren direct Cluj-Viena
Articolul următorLocuri de muncă vacante în administrația mureșeană