Asociația Pro Infrastructură anunță că „dacă nu apar modificări sau surprize, probabil că mâine se va deschide traficul pe Autostradă, pe cele două loturi de 13,7 km între Iernut, Ogra și Aeroport Tîrgu Mureș, construite de Geiger, respectiv Strabag.”

Se pare că Poliția Rutieră și autoritățile implicate sunt/vor fi de acord cu soluția giratoriului temporar executat fix în capătul autostrăzii, pe aliniament, la câțiva pași de trecerea (cu barieră) la nivel cu calea ferată. În imaginile atașate puteți vedea zona nodului rutier Iernut și configurația provizorie a conexiunii A3-DN14A.

„Solicităm tuturor șoferilor să circule cu prudență și să respecte limitele de viteză impuse. Cerem responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să se îngrijească de întreținerea semnalizării și de aderența corespunzătoare a asfaltului (deszăpezire, materiale antiderapante), astfel încât riscul de accidente (generat de cozile de vehicule care așteaptă la barieră) să fie menținut la un nivel cât mai scăzut!”, scrie Asociația Pro Infrastructură.

Articolul precedentFOTO: Accidentul de la Botorca, provocat de un șofer de 70 de ani
Articolul următorVopsit și revopsit…