Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

La data de 06 aprilie, în jurul orei 06.55, pe strada Rovinari din municipiul Tîrgu Mureş, bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un indicator rutier.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

La data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10  Sighişoara au fost sesizaţi să se deplaseze pe raza localităţii Daneş, pe DN 14, unde a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 33 de ani, din municipiul Sighişoara, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 15.00,  polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe raza comunei Gheorghe Doja, un moped condus de un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Gheorghe Doja.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat.

În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3  Râciu au oprit în trafic, pe raza localităţii Pogăceaua, un autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Pogăceaua.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele de înmatriculare care erau montate pe autoturism aparțin unui alt autoturism și au valabilitatea expirată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentMIERCUREA NIRAJULUI: Cherestea de 22.455 lei, confiscată
Articolul următorHĂDĂRENI: Și-a bătut soția și copilul. S-a emis ordin de protecție