Spitalul Clinic Județean Mureș a finalizat procedura de licitație pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Secției de Oncologie și a încheiat un contract cu SC Mansart Corporate SRL.

Având în vedere că imobilul în care funcționează Secția de Oncologie se află în proprietatea Consiliului Județean, pentru realizarea investiției este necesar acordul proprietarului.

Astfel în ședința de joi consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre ce vizează exprimarea acordului în vederea derulării investiției „Lucrări de construcții, reabilitare energetică și lucrări conexe la secția de oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș”.

Valoarea totală a investiției este 11.968.423 lei cu TVA inclus. Durata de implementare a obiectivului de investiții este 12 luni, lucrările urmând a fi demarate în cursul lunii decembrie.

Prin lucrările ce vor fi realizate se urmărește modernizarea interioară și exterioară a clădirii și creșterea confortului pacienților și personalului medical. în cadrul lucrărilor conexe se va extinde clădirea actuală astfel încât să se asigure o legătură la nivel parter cu noul buncăr pentru radioterapie care momentan se află în construcție.

Articolul precedentATENȚIE! Urs pe strada Sârguinței. Avertizare prin Ro Alert, confirmată de Poliția Locală!
Articolul următorA murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, la vârsta de 54 de ani