Poliţiştii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Poliţia municipiului Tîrgu Mureş, au prins în flagrant două persoane care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj.

La data de 27 ianuarieora 23.45, patrula mixtă de siguranţă publică,  în timp ce desfăşura activitatea de patrulare, observat pe strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureş, două persoane de sex masculin, având asupra lor mai multe bagaje voluminoase.

Poliţiştii au identificat cele două persoane, ca fiind un bărbat de 36 de ani şi un minor de 11 ani, ambii din Tîrgu Mureş, iar în urma controlului bagajelor pe care aceştia le transportau, au fost descoperite mai multe unelte de lucru electrice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele două persoane ar fi sustras bunurile în urmă cu puţin timp, dintr-un garaj situat pe strada Rozmarinului, din Tîrgu Mureş, unde ar fi pătruns prin forțarea sistemului de închidere.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.000 lei, acestafiind recuperat în totalitate.

La data de 28 ianuarie a.c., bărbatul de 36 de ani,  a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura preventivă a arestului, pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

foto: arhivă

Articolul precedentSute de câini fără stăpân, adoptați de la Tîrgu Mureș
Articolul următorHoț din Valea largă, tâlharii în bănci austriece