realitateademures.net semnala că reprezentanții Asociaţiei Mocăniţa Transilvaniei acuză CFR-ul că vrea să le ia locomotiva cu aburi.

“Ne-am străduit cu toate puterile să-i convingem pe reprezentanții Statului Român că locul locomotivei cu abur 764.053 este în proiectul mocăniței de la Teaca, însă fără succes. Deocamdată suntem prea mici pentru a conta”, spun reprezentanții Asociației, care anunță că Regionala CFR Brașov, Secția L7 a decis că este mai bine ca locomotiva să fie expusă în parcarea din fața gării din Târgu Mureș.

În cursul zilei de luni, Asociaţia Mocăniţa Transilvaniei a anunțat că s-a găsit înțelegere la conducerea Regionalei Brasov ca mocănița să rămână la Teaca, urmând o licitație pentru care Asociația se pregătește deja. 

“Mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru ca locomotiva să ne întâmpine în continuare în gara Teaca. Îi mulțumim îndeosebi d-lui Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, în persoana căruia am găsit întotdeauna sprijin”, a transmis Asociaţia Mocăniţa Transilvaniei.

Articolul precedentCine va fi noul primar al Chișinăului? Ion Ceban, candidatul socialiștilor, câștigă detașat al doilea tur de scrutin
Articolul următorCând va discuta CSM demisia șefului DNA Târgu Mureș