Locotenentul colonel Sergiu-Petru Colceriu, comandantul Comenduirii Garnizoanei Târgu Mureș a anunțat decesul veteranului Mureșan V. Teodor, în vârstă de 97 de ani, din Miheșul de Câmpie.

“A fost nu doar un luptător, ci și un pasionat al cântecului și al poeziei. Îi plăcea foarte mult să citească, chiar și la această vârstă înaintată. Dar mai presus de toate a fost un om cald, cu suflet bun, care se bucura nespus când avea musafiri în bătătură, mai ales dacă erau militari…Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să-ți simțim lipsa, nea Teodor!”, a transmis lt.col.Sergiu Colceriu.

La rândul său, senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș spune că “L-am vizitat de Paști și ne-am strâns mâna cu gândul revederii. N-a mai putut însă să mai stea…A plecat să le cânte îngerilor despre România. Teodor Mureșan, veteranul din Miheș rănit în ’44 pe Tisa, făcea asta mereu și te ruga să mai stai un minut, că mai are o cântare și o rugăciune pusă de el însuși în versuri meșteșugite pe prispa casei. Să-i fie drumul lin!”

Articolul precedentURMĂRIT NAȚIONAL, prins de polițiștii mureșeni!
Articolul următorACUM: Cardiologi din toată țara vizitează Clinica de Cardiologie din Târgu Mureș