Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului au intervenit, vineri, la un accident rutier care a avut loc pe DJ 135A, între localitățile Miercurea Nirajului și Valea. Un copil de 13 ani a fost rănit.

 

Potrivit ISU Mureș, este vorba de un autoturism care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

„În urma impactului o persoană necesită îngrijiri medicale, aceasta fiind de cod galben. Victima primește asistență medicală de specialitate de la echipajul de prim ajutor aflat la locul intervenției”, a transmis Dan Petru Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

„Un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DJ 135A, dinspre localitatea Miercurea Nirajului înspre Vărgata, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv un tânăr în vârstă de 13 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vâsrtă de 33 de aniÎn cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Realitatea de Mureș, Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures