În Iernut, o femeie de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de o tânără de 20 de ani, din Iernut.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto de 27 de ani şi rănirea uşoară a altor două pasagere aflate în autoturismul condus de aceasta, de 21, respectiv 16 ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

În 12 ianuarie, la ora 16:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Vărgataun autoturism condus de un bărbatde 26 de ani, din localitatea Vărgata. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neîmnatriculat.

Articolul precedentMUREȘ: Amenzi de peste 40.000 euro, în trei zile
Articolul următorAurel Tămaș cântă la Tîrgu Mureș, de 24 ianuarie