Aseară, la ora 21:30, în localitatea Isla, un tânăr de 23 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Vărgata, pieton care folosea necorespunzător partea carosabilă. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Tot ieri, la ora 12:45, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, au oprit în trafic, pe raza localităţii Şincai, o motocicletă condusă de un bărbat, de 32 de ani, din Şincai. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că motocicleta în cauză nu este înmatriculată, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru categoria corespunzătoare vehiculului susmenționat. În urma celor constatate am întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

De asemenea, ieri, la ora 12:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza localităţii Livezeni, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Livezeni. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. A fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentPrezența la Referendum în zona urbană: Ungheniul, pe locul 1
Articolul următorMUREȘ: 29 de infracțiuni în flagrant