Astăzi, pe strada Budiului din Tîrgu Mureș, a avut loc un accident soldat cu decesul unuui bărbat în vârstă de 44 de ani, care se pare că ar fi traversat prin loc nepermis.

Accidentul a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare, dintre care vi-l prezentăm pe cel al Danei Malu, care a postat o opinie interesantă pe grupul “Esti din Targu Mures daca…”:

A urmat o oră şi jumătate oprire in dreptul trecerii de pietoni din dreptul Şcolii Gimnaziale de pe str. Budiului. Am observat că trecerea de pietoni din dreptul şcolii şi unica din zonă dă exact pe poarta unui garaj/ loc de staționare a autobuzelor unei firme de transport in comun. In momentul când aceste autobuze ies din curte, ies exact pe trecerea de pietoni din dreptul scolii şi ca să meargă mai departe calca linia continuă care este in continuarea trecerii de pietoni. Oare cum au primit autorizatie de functionare in acel loc, in aceste conditii, gândind că şcoala a fost acolo înaintea cladirii noi aparute in spatele casei de la stradă! Nu am vazut o limitare de viteza in apropierea şcolii. De data aceasta a fost victima traficului si a lipsei infrastructurii un adult. Traficul blocat o oră şi jumătate in condițiile actuale, dar oare cum va fi când noul mall va fi gata fără prea multe modificări ale drumurilor/strazilor?!”

Vom reveni

Articolul precedentREZIDENȚIAT 2018: La UMFST Tîrgu Mureș – 670 de candidați
Articolul următorFOTO: Astăzi, explozie cu două victime la Gornești