Un nou caz de coronavirus a fost confirmat astăzi, în Sângeorgiu de Mureș.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Sófalvi Szabolcs, care a transmis că bărbatul care a fost confirmat pozitiv are vârsta de 71 de ani și suferă de mult timp de mai multe boli.

A fost transportat la spital, iar în prezent se află într-o stare destul de bună. Contacții lui se află deja în izolare la domiciliu.
Cele 2 persoane din comună confirmate până în prezent cu Covid19 fac parte din familii cu foarte multe rude apropiate, așadar cu mulți contacți, potențiali purtători de coronavirus, chiar dacă nu prezintă simptome.

Sófalvi mai spune că “nici Direcția de Sănătate Publică nu poate depista toate ramurile de rude și persoanele care puteau avea contact în ultimele 2 săptămâni cu aceste persoane, astfel măsurile de precauție sunt foarte importante și în continuare. Circulați cât mai puțin spre magazine și alte spații închise, purtați măști sau mănuși și dezinfectați-vă mâinile cât mai des! Atrag atenția sângeorzenilor să respecte măsurile impuse prin ordonanțele militare pentru a putea evita riscul contaminării! Considerăm că, partea mai grea acum începe!”

 

Articolul precedentASTĂZI: Încă două cazuri de coronavirus pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean Mureș
Articolul următorLA CALD: Ce cred liderii politici din Mureș, despre „jó napot-ul” lui Iohannis