Un bărbat din Tîrgu Mureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că ar fi ameninţat o persoană cu acte de violență asupra sa și a membrilor familiei. 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş au organizat o acţiune în urma căreia au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Târgu Mureş.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că persoana respectivă ar fi împrumutat în cursul lunii iunie a.c., 800 de lei persoanei vătămate, iar pentru recuperarea acestora ar fi recurs la amenințări asupra ei şi a membrilor familiei sale, atât în mod direct cât şi prin reţelele de socializare.

Poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa persoanei bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj, în urma căreia, poliţiştii au identificat şi ridicat 4 telefoane mobile cu cartelele telefonice aferente.

La data de 17 iulie a.c., faţă de persoana în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18 iulie a.c. instanţa de judecată a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentPNL solicită numirea prefectului de Mureș
Articolul următorReținut pentru conducere fără permis