În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Mureş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi încercat să pătrundă prin efracţie într-un apartament, situat într-un imobil de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 33, respectiv 19 ani, din localitatea Livezeni, ulterior fiind efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţele acestora, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Cu această ocazie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat mai multe ceasuri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, un set de bijuterii, precum şi mai multe tije metalice şi ustensile modificate, folosite pentru deschiderea yalelor de apartament.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Articolul precedentSalvamont Mureș, la Campionatele Europene de Winter Triathlon
Articolul următorPolițiștii verifică autovehiculele de transport