Tîrgu Mureșul va găzdui duminică, 12 august, Competiția Internațională de arte marțiale pentru persoane cu dizabilități „Romanian Open”.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, în colaborare cu I-Karate Global (Inclusive Karate Federation, IFK) reprezentat de Eric Bortels 6 DAN.

Competiția este destinată persoanelor cu dizabilități (fizice și/sau intelectuale), pentru probele de kata si kumite individual, kata și kumite pereche și kata echipă sau cu arme. 

„Până în momentul de față au răspuns invitației noastre sportivi din Belgia, Ungaria, Slovacia si, bineînțeles, România. Suntem foarte entuziasmați in legătură cu această competiție și ne-am dori să vină cât mai multe persoane, mai ales persoane cu dizabilități sau părinți care au copii cu dizabilități pentru a vedea ca există șanse și activități sportive din ramura artelor marțiale destinate și lor. Trebuie să lucrăm cu ce avem deja și să ne îmbunătățim calitatea vieții așa cum putem fiecare”, a declarat Sensei Traian Dumbrăvean.

Competiția se va desfășura începând cu ora 13.00, la sala de karate din Complexul Sportiv „Prodcomplex”. 

Intrarea este gratuită.

Articolul precedentSesiunea de toamnă la UMF Tîrgu Mureș
Articolul următorMUREȘ: Lemn confiscat