Studenții excelenți ai ASE au fost răsplătiți cu premii de valoare. În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Academiei de Studii Economice din București (ASE), desfășurată pe data de 26 iulie a.c., a avut loc o ceremonie specială în care un grup de studenți remarcabili pentru rezultatele lor academice excepționale în anul universitar curent au fost răsplătiți cu premii de valoare.

Aceste distincții speciale constând în icoane cu o semnificație aparte au fost acordate ca parte a unui parteneriat încheiat între ASE și Patriarhia Română, având ca obiectiv susținerea și încurajarea performanței academice în rândul studenților din cadrul prestigioasei instituții de învățământ economic.

Premiile au fost acordate unui grup select de studenți, ale căror performanțe academice au fost recunoscute ca fiind excepționale în cadrul anului universitar curent. Aceștia au demonstrat un angajament constant și o pasiune pentru studiu, obținând rezultate remarcabile într-un mediu academic competitiv și solicitant.

Parteneriatul cu Patriarhia Română subliniază importanța pe care instituția o acordă educației de calitate și dezvoltării prin învățătură. Prin acordarea acestor premii de valoare se dorește încurajarea și inspirarea studenților să continue să persevereze în studiile lor și să își atingă potențialul maxim.

„Pe data de 26 iulie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al ASE, a avut loc ceremonia de acordare a unor premii speciale unui grup de studenți cu rezultate excepționale la învățătură în anul universitar curent. Premiile constând în icoane cu valoare deosebită au fost oferite în cadrul parteneriatului încheiat cu Patriarhia Română în vederea susținerii performanței academice a studenților Academiei de Studii Economice din București. Premiile au fost acordate de Părintele Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped, câte unul pentru fiecare an de studiu, studenților integraliști înmatriculați în anul I, II, III licență, respectiv I, II masterat, organizate la forma de învățământ cu frecvență, a căror medie generală este 10:

* Iliana-Brîndușa Caragea (masterat Cibernetică, Statistică și Informatică Economică),

* Maria-Bogdana Necșescu (masterat Business și Turism),

* Constantin Daniel Pestrea (licență Marketing),

* Laura Matiescu (licență Relații Economice Internaționale),

* Nicolae Ștefaniuc (licență Administrație și Management Public)”, au transmis reprezentanții ASE București.

Astfel de acțiuni nu doar că recompensează eforturile și performanțele academice, dar ele contribuie și la crearea unui mediu motivațional în rândul studenților. Prin recunoașterea publică a excelenței lor, se stimulează și alți studenți să-și depășească limitele și să urmărească excelența în studii.

 
Imagine

 
 
Articolul precedentSistem de plată, check-in şi acces la festivalul UNTOLD 2023
Articolul următorSeară fără eșec pentru echipele românești din Conference League – VIDEO