După demiterea viceprimarului UDMR al municipiului Târgu Mureș, Makkai Grigore, revocat din funcție cu votul a 17 consilieri locali, Claudiu Maior, consilierul personal al primarului Dorin Florea a transmis un mesaj dur la adresa aleșilor locali din Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș.

“Comportamentul celor 17 consilieri locali UDMR-POL-PSD și lipsa lor de respect și de scrupule este descalificantă și arată nivelul nedemn la care s-a ajuns în politica locală. 
După blocarea de 5 luni a bugetului orașului, după blocarea proiectelor de care orașul are nevoie, acum am văzut cum un om care și-a dedicat 30 de ani de activitate în slujba comunității a fost desconsiderat și persiflat de niște teribiliști vocali, aflați vremelnic în niște funcții conjuncturale. Ura, agresivitatea, manipularea care și-au făcut loc în ultimul timp în Consiliul Local sunt mult sub nivelul pe care îl așteaptă cetățenii orașului”, a transmis Claudiu Maior.

La revocarea lui Makkai, trei din cei patru consilieri excluși din PNL prezenți la ședință nu au participat la vot, Makkai Grogore fiind astfel demis cu votul a 17 din cei 20 de consilieri prezenți.

În favoarea proiectului inițiat de UDMR au votat 9 consilieri de la UDMR, 4 de la PSD, 3 de la POL și singurul consilier local PNL.

Articolul precedentTÂRGU MUREȘ: Începe festivalului național studențesc UNIFEST
Articolul următorDeputatul Marius Pașcan a finanțat ridicarea unui bust al poetului Adrian Păunescu