Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut ieri, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la furtul unui autoturism.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, aceştia au stabilit faptul că în seara zilei de 23 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Sighişoara, care ar fi fost lăsat de către proprietar neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma cercetărilor desfăşurate, precum şi a unor percheziţii domiciliare efectuate în data de 15 octombrie a.c., poliţiştii au reuşit identificarea a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între  16 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Saschiz, iar unul din judeţul Braşov, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Totodată, în urma activităţilor specifice, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză, după ce ar fi sustras autoturismul respectiv, s-ar fi deplasat cu acesta pe raza comunei Saschiz, unde pe un drum agricol, l-ar fi incendiat.

La data de 15 octombrie a.c., faţă de trei dintre bărbaţi, a fost luată măsura preventivă reţinerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

Articolul precedentIncendiu la Idicel Pădure: O casă a fost făcută scrum!
Articolul următorMUREȘENI INCONȘTIENȚI LA VOLAN: Tineri fără permis și vârstnici băuți