Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au efectuat ieri, 11 aprilie, şapte percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Sînpaul. Au fost vizate mai multe persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

La data de 11 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Sînpaul, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în perioada 01 martie – 04 aprilie, mai multe persoane ar fi pătruns pe timp de noapte într-un țarc aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Sînpaul, de unde ar fi sustras șapte bovine, cauzând un prejudiciu de aproximativ 44.000 de lei.

În cauză, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice, stabilind faptul că persoanele bănuite de comiterea furtului ar fi sacrificat o parte dintre bovine, iar pe o parte le-ar fi vândut.

La aceeaşi dată, faţă de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din localitatea Sînpaul, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

La acţiuni au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I ” Tîrgu Mureş.

 

 

Articolul precedentJudețul Mureș, în programul oficial al Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene
Articolul următorCopacul cu fapte bune, duminică, la Târgu Mureș