Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au depistat un bărbat, din județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile din Ungaria, pentru savârşirea infracţiunii de înșelăciune.

 

La data de 27 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfăşurat o acțiune, în urma căreia au identificat și reținut un bărbat, de 43 de ani, din comuna Păsăreni, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de înșelăciune.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare maghiare din data de 27.07.2020.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentBilanț coronavirus 27 octombrie: 4.724 de noi cazuri și 104 decese
Articolul următorFOTO | Campanie europeană pentru prinderea unui bărbat din Maramureş condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol