Un bărbat din Sărățeni, județul Mureș, a fost arestat pentru 30 zile, după ce a tâlhărit o femeie de 79 de ani din comuna Nimigea.  Acesta i-a furat femeii 36.000 lei.

 

La data de 23 iulie, politiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Năsăud, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras din locuinţa unei femei în vârsta de 79 ani, din Nimigea, suma de 36.000 lei.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma cercetărilor, a fost stabilit faptul că, un bărbat care efectua lucrări de reparaţii la imobilul persoanei vătămate împreună cu alte 3 persoane, profitând un moment de  lipsa femeii din locuinţă, i-a sustras suma de 36.000 lei. În  momentul în care a fost observat de către aceasta, bărbatul a agresat-o fizic pentru a păstra suma de bani și pentru a-și asigura scăparea.

În  cauză a fost deschis dosar penal pentru furt. Sâmbătă 27 iunie, barbatul fiind  reţinut 24 de ore, iar în data de 28 iulie, Judecătoria Năsăud a dispus măsura arestării preventive faţă de acesta, pentru următoarele 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentNoul bilanț al infectărilor cu COVID-19 în România arată 269 de cazuri noi și 22 de decese în ultimele 24 de ore
Articolul următorLudovic Orban: Mobilizare la maximum pentru 1 iulie! Evoluția cazurilor ne face să fim precauți în măsuri ulterioare de relaxare