Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin-Biroul Rutier, au oprit în trafic, pe strada  Ierbuş, din localitate, un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară, respectiv o  semiremorcă, condus de un bărbat,  de 44 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,73 MG/L alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul  Secţiei de Poliţie Rurală nr.6 Brâncoveneşti au oprit pentru control, în trafic, pe raza comunei Vătava judeţul Mureş, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Vătava. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii  infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au oprit în trafic, pe  strada Primăverii din localitate, un autoturism  condus de un tânăr, de 27 ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliştii au constatat  faptul că tânărul nu poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea unui vehicul  fără permis de conducere.

 

 

Articolul precedentCele mai frumoase fotografii de natură din România, expuse la Tîrgu Mureș
Articolul următorA trecut pe roșu și a făcut patru victime