Ambasada Statelor Unite în România, împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul “4/4 Pentru Prieteni”, care celebrează la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. American Corner Tîrgu-Mureș și Biblioteca Județeană Mureș se alătură și în acest an acestui proiect.

În data de 3 aprilie la Bibliotecă vine Grupa ”Piticilor” de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 Tîrgu-Mureș, care va merge apoi la Căminul pentru Persoane Vârstnice Tîrgu-Mureș. Copiii vor pregăti felicitări de Paști, vor învăța să danseze cu umbreluțe și vor petrece clipe de neuitat alături de b-unici!

“În data de 4 aprilie, b-unicii vor veni, la ora 16:00, la American Corner Tîrgu-Mureș și vom citi, alternativ b-unici/voluntari, un text scurt ales din timp și cu drag de fiecare. Vom discuta textele citite și … vom avea parte și de surprize din partea b-unicilor!”, se arată într-o informare a Bibliotecii Județene Mureș.

Acest eveniment va fi urmat de o lansare de carte, începând cu ora 18:00, la American Corner Tîrgu-Mureș: ”Umbrela Trăirilor Mele” de Roxana Mihalcea.

 

Articolul precedentMUREȘ, ULTIMELE 72 DE ORE: Au fost prinși doi urmăriți național
Articolul următorRaed Arafat inaugurează un punct de lucru SMURD, pe platforma Azomureș