Doi tineri, de 25 de ani, care aveau asupra lor substanță vegetală, ciuperci și comprimate, susceptibile a fi droguri, au fost depistați în Maramureș.

 
În seara de 3 iunie, în jurul orei 21.00, poliţiștii B.C.C.O. Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au fost sesizați telefonic de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș despre faptul că, în jurul orei 20.55, au depistat în localitatea Berchezoaia, județul Maramureș, doi tineri.

Cei doi, un bărbat și o femeie, de 25 de ani, din Cluj-Napoca și Mureș, ar fi avut asupra lor o geantă tip troller, în care se aflau mai multe calupuri de substanță vegetală, ciuperci și comprimate, susceptibile a fi droguri.
 
Astfel, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy. 

Față de cei doi tineri, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.-B.T. Maramureș, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentBilanț Coronavirus, 4 iulie: 33 cazuri noi, 3 decese, 66 pacienți în ATI
Articolul următorCULISELE PUTERII | Miron Mitrea, despre Florin Cîțu: „Este penibil ca primul om din decizia executivă să se laude că a pus o pilă”