Miron Mitrea a analizat situația actuală politică din țara noastră. El este de părere că actuala Coaliție nu va mai avea viață prea lungă din cauza celor de la USR Plus și a miniștrilor propuși până acum din acest partid.

Miron Mitrea a analizat la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, situația politică din acest moment. El a făcut o scurtă analiză a ceea ce s-ar putea întâmpla luni, la întrunirea Coaliției de Guvernare într-o ședință specială pentru a decide ce se va întâmpla cu ministerul Sănătății:

„Se vor certă în continuare. Orice scenariu dintre cele 3 vehiculate poate fi valabil mâine. Cert este că orice scenariu va fi pus în practică, acest Guvern mai are 2 luni de viață. Nu e nimic care să-i mai țină împreună. Incompetența fără limita a ministrilor de la USR Plus pe care au dovedit-o. 

Ce a făcut ministrul de la Transporturi, numidu-și premierul „zombie politic”. Numai Cîțu putea să-l mai ierte. 

Acest mod de a face politică, infantil, bazat pe o incompetența absolut magistrală, nu poate să ducă decât la spargerea aceste coaliții, spargere care este și în favoarea USR-ului și a PLUS-ului pentru că ii trimite în Opoziție.

Mă uit la acest domn care a fost la Sănătate, spune orice dar nu ne spune măcar un proiect micuț pe care l-a început. Nu are ce să spună pentru că nu a făcut nimic. Pentru 4 luni de zile a făcut la prostii câte au făcut un ministru în două mandate”, a explicat Miron Mitrea.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 190. Diana Șoșoacă ar putea lăsa Senatul fără pagină de You Tube
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Floarea Chircu – bătrânețe fără lumină și apă