Boss Phantom, care s-a născut şi trăieşte la Târgu Mureş, în canisa “Lion Dog Guard”, aparţinând unui multiplu campion în Ju-Jitsu-Full Contact, Tudor Sălăgean, a fost, sâmbătă şi duminică, atracţia celei mai mari expoziţii canine din Europa de Est – “Dracula Dog Show”.

“Am venit cu Boss Phantom care este dublu campion mondial şi aceasta este a 72-a expoziţie în care obţine locul I, nu are niciun loc II. La fel şi mama lui, Cora, care nu are niciun loc II, doar locul I, ambii sunt din canisa ‘Lion Dog Guard’ din Târgu Mureş. Boss are doi ani şi jumătate şi a obţinut cam tot ce poate obţine un câine până la vârsta de 8 – 10 ani. Masifful Tibetan este o rasă de câini de peste 3.000 de ani, este strămoşul tuturor câinilor ciobăneşti şi de pază. Este un câine din Tibet, unde clima este foarte aspră, sunt câini care au un torace special faţă de alţi câini, care rezistă la aerul rarefiat de la altitudini de 4.000 – 5.000 de metri”, a declarat, pentru AGERPRES, Tudor Sălăgean.

Boss Phantom a făcut parte dintre cei peste 4.500 de câini proveniţi din 33 de ţări, care s-au întrecut, sâmbătă şi duminică, la cele şase expoziţii din cadrul evenimentului desfăşurat sub genericul “Dracula”, dintre care două internaţionale – “Dracula Dog Show” şi “Transilvania Dog Show”, de la Târgu Mureş, aceasta fiind cea mai mare manifestare de gen din Europa de Est.

sursa: AGERPRES

Articolul precedentTuristul accidentat în Munții Făgăraș a fost adus la Târgu Mureș, cu elicopterul SMURD
Articolul următorTRAGEDIA DE LA LONDRA: Cum a murit fiul fostului antrenor de la BC Mureș