Relația cu oamenii din jurul nostru reprezintă un aspect foarte important. Cu cât suntem mai nervoase, mai puse pe ceartă sau mai dușmănoase, cu atât parcă lucrurile din viața noastră nu ies cum ne-am propus. Când vine vorba de prieteni, lucrurile devin și mai sensibile. Prietenii buni sunt parte din noi, sunt oamenii pe care contăm la orice oră și sprijinul nostru când ne aflăm în impas.

 

Ce se întâmplă însă când energiile negative însoțesc o anumită persoană? Dar trei? Și toate trei sunt în viața ta… Descoperă mai jos cei 3 nativi din zodiac care atrag ghinion asupra ta dacă îi ai în preajmă. Ferește-te de ei!

Cei mai buni prieteni ai tăi sunt în zodia Pești, Fecioară și Balanță? Draga mea, dacă răspunsul este da, din păcate nu avem vești foarte bune pentru tine. Aceste zodii, separate, sunt unele dintre cele mai loiale și de încredere. Îndeplinesc cu brio statutul de prieten de bună credință pe care te poți baza oricând. Situația se schimbă radical când sunt împreună. Încăpățânate și din dorința de a ieși în evidență cu orice preț, o să te facă să te simți rău și o să atragă toate energiile negative asupra ta.

 

Dacă visezi la o viață lipsită de griji, poți să îți iei adio de la ea, dacă ai acești nativi în grupul tău de prieteni. Întotdeauna o să atragă certurile și ranchiuna. Subit, o să te simți ca într-un cerc în care nu îți găsești locul. O să fii mințită, dezamăgită și contrariată. Nimic din ce îți propui nu se concretizează și încerci să găsești orice cale ca să ieși la suprafață, scrie divahair.ro.

Aceste zodii atrag ghinion și în relația de cuplu! O să fii mințită și, mai rău, înșelată. O să ai o perioadă dificilă în care o să fii aproape de pragul depresiei. Trebuie să ai mare grijă la acest aspect al zodiacului și să încerci să te vezi separat cu acești nativi, pentru ca viața ta să fie așa cum îți dorești. Este singura soluție să îți păstrezi prietenii aproape, dar să ai și un destin liniștit.

Articolul precedentMâine, 14 iunie, absolvenții de clasa a VIII-a încep Evaluarea Națională 2022, cu proba scrisă la Limba și literatura română
Articolul următorCentralele termice în blocuri noi, INTERZISE. Când va fi gata proiectul de lege