Președintele PNL Mureș  face un apel la conducătorii administrațiilor locale și județeană din Mureș să înceteze jocul electoral al scrisorilor deschise pe care și le trimit unii altora.

“Îi rog ca, pentru următorul an pe care îl mai au la conducere, măcar în cele 8 ore cât le durează programul de lucru, să lase deoparte campania electorală și să gândească pentru locuitorii orașelor pe care le conduc și pentru cetățenii județului Mureș”, a spus Cristian Chirteș.

“Am constatat că, în ultimele zile, în județul Mureș  politicienii trimit scrisori către alți politicieni și unul dintre ei a trimis chiar trei misive, în plic, către zeci de mii de târgumureșeni. În acest timp, oamenii rămân tot fără Centură, fără un transport civilizat, tot cu o Autostradă de 6 minute, fără parcare la Spital, fără Spital Regional și cu un trafic infernal în oraș. Primul drum pe care PNL Mureș îl va face, imediat după ce vom câștiga alegerile, va fi la Bruxelles. Vom duce mapa cu proiectul PNL pentru județul Mureș pe masa viitorului Președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, susținut de PNL, ca membru al Partidului Popular European. Îi invit alături de mine în această călătorie și pe cei care astăzi se războiesc în scrisori. Pentru că nu avem zbor de Bruxelles de la Târgu Mureș va trebui să luăm avionul de la București. Le promit ca înainte de plecare, să le fac cinste și cu un bilet la piesa de teatru “Scrisoarea. După O scrisoare pierdută”, cu Horațiu Mălăele. Dacă nu vin la Comisia Europeană pentru a susține proiectele județului Mureș, le trimit acasă bilete la piesele “Papagalul mut” de  Nae Caranfil și „Măscăriciul”, de Cehov”, a declarat senatorul Cristian Chirteș.

Articolul precedentRareș Bogdan și Ludovic Orban vin la Târgu Mureș și Reghin
Articolul următorPROPUNERE: Puncte SMURD în cartierele din Târgu Mureș