Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru a permite unor autospeciale I.S.U. să scoată apa din curțile unor gospodării inundate în cursul zilei de ieri, circulația rutieră pe DN15 Reghin – Toplița este întreruptă total pe raza localității Suseni, județul Mureș. Traficul este deviat provizoriu pe DJ 154A (Reghin – Ideciu de Jos – Ideciu de Sus – Brâncovenești).

Peste 200 de gospodării inundate în Suseni

Prefectul județului Mureş, Mara Togănel, s-a deplasat joi, 18 iunie, în comuna Suseni, în urma inundațiilor provocate de ploile abundente, informează Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș.
”Sunt la Suseni, unde peste 200 de gospodării din localitate au fost inundate, după o ploaie abundentă care a durat doar 20 minute. ISU Mureş, Serviciul de Gospodărire a Apelor Mureş, SDN Târgu Mureş (drumuri naționale) şi administrația locală acționează în zonă, urmând ca mai apoi să evaluăm pagubele”, a transmis prefectul județului Mureș.

Articolul precedentNumărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 a ajuns la 23.400
Articolul următor100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a „executat-o” pe Kovesi la comandă