Pe 2 septembrie, de la ora 19.00, sunteți invitați în Cetatea Tîrgu Mureș, în amfiteatrul din fața Bastionului Măcelarilor, pentru un concert cu „Nightlosers”.
NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cîntă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întâmplător pe o scenă.
În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate țările din Europa, dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor „Bețivan Ratat” și „Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească și românească).
Intrarea este liberă!
Articolul precedentTîrgu Mureș: Străzi și trotuare reabilitate
Articolul următorReabilitarea Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian”