În seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române – 25 martie – se înscrie şi concursul de desene-felicitări organizat de Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru a afla cum văd  copiii/ elevii această instituţie.

Elevii de clasele 0-IV din judeţul Mureş sunt invitaţi să se înscrie în concurs cu desene/felicitări pe această temă, putându-se aborda modalitatea în care copiii percep Poliţia, rolul poliţistului, apropierea copiilor de această instituţie, ori cum ar trebui să fie lumea din jur pentru ca cei mici să se simtă în siguranţă, gânduri pentru Poliţie la ceas aniversar.

Lucrările pot fi trimise prin poştă, sau depuse personal la IPJ Mureş, Târgu Mureş, str. Borsos Tamas nr. 16, în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, până la data de 18 martie 2018.

Pe fiecare lucrare să apară vizibil: numele, prenumele elevului, şcoala, clasa,  numele şi nr. de telefon al învăţătorului sau părintelui, urmând ca în momentul afişării publice aceste date să fie protejate.

Pentru secţiunea desen,  lucrarea trebuie să aibă dimensiune A3 (bloc mare de desen) şi poate fi realizată în acuarelă/tempera sau creion.

Premierea câştigătorilor va avea loc în jurul datei de 25 martie (câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic despre detaliile organizatorice), aceştia urmând să primească produse de papetărie/rechizite, puzzle-uri, precum şi o vizită la Poliţie.

 

Articolul precedentASTĂZI: Cuc, pe Autostradă, la Iernut
Articolul următorTârgu Mureș: Raed Arafat vine la Congresul Național de Medicină de Urgență