Un copil de aproximativ 8 ani a decedat, iar un altul de aproximativ 10 ani și un adult de aproximativ 50 de ani au suferit arsuri grave, în urma unui incendiu produs miercuri noaptea în localitatea Regin. 

 

O casă de pe strada Călărașilor din localitatea Reghin a a fost cuprinsă miercuri noaptea de flăcări. La locul incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Locuința a ars generalizat pe o suprafață de circa 150 mp.

Potrivit ISU Mureș, din casa incendiată au fost evacuate trei victime de cod roșu, care au fost preluate de către echipajele SMURD prezente la fașa locului. 

„Două dintre victimele de cod roșu au fost transportate la CPU Reghin, respectiv UPU Târgu Mureș. Din păcate, cealaltă victimă de cod roșu nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată ulterior de cod negru”, a transmis Valeria Oltean, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, care a precizat pentru Realitatea de Mureș că, două dintre victime sunt copii de aproximativ 10 și 8 ani, aceasta din urmă fiind declarată decedată, iar cea de a treia victimă este o persoană adultă de aproximativ 50 de ani.

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentVremea în România, joi, 22 septembrie. Unde se vor înregistra precipitații astăzi
Articolul următorCîţu: PSD a împrumutat euro cu o dobândă de aproape 7%. Aşa arată subminarea economiei naţionale