Departamentul de Management–Economie din cadrul Facultății de Economie și Drept organizează luni, 1 aprilie, ora 9.00, workshop-ul cu tema „Conceperea și comercializarea produselor turistice”. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății (str. Livezeni nr. 69),  în sala C 26.

Workshop-ul, care se adresează în principal studenților de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor (ECTS), are scopul de a pune în dezbatere problematica complexă privind conceperea și comercializarea pachetelor turistice oferite de către agențiile de turism tour-operatoare si detailiste din Târgu Mureș.

„Astfel, studenții își pot completa informațiile aferente tematicii cursului Tehnica operațiunilor de turism, având oportunitatea de a dezbate subiectul împreună cu managerul unei agenții de turism din Târgu Mureș, absolvent al Universității noastre, specializarea ECTS. Este o bucurie pentru noi ca foștii studenți să revină în comunitatea academică într-o altă ipostază, cea de profesioniști în domeniu”, a precizat lector univ. dr. Flavia Dana Oltean.

Articolul precedentDUMINICĂ: Premieră pentru copii la Teatrul „Ariel”
Articolul următorACCIDENTUL dintre Iernut și Târnăveni: numărul victimelor a ajuns la 7!